Sambata , 24 Martie 2018

Blog

Zodiile si pietrele norocoase

În funcţie de zodia ta, ţi se potrivesc anumite pietre semipreţioase menite să-ţi armonizeze energiile interioare şi să le absoarbă pe cele negative.

Mai mult, aşezate în camerele casei ca şi obiect decorativ, aduc somn liniştit, relaxare şi se crede că ţin departe de casă energiile negative. Află şi tu ce pietre norocoase sunt potrivite zodiei tale şi asigură-te că ai bijuterii cu piatra ta norocoasă, că ţii una în geantă cu tine şi că o foloseşti ca obiect decorativ în camera unde tu stai cel mai mult timp.

Pietre norocoase Berbec

Talisman norocos: diamant, jasp, piatra sângelui
Culoare norocoasă: roşu şi pietrele roşii
Alte pietre norocoase: ametist, aventurin, carneol, coral, granat, hematit, obsidian, malahit, rodonit, rubin.

Diamantul îţi aduce claritate în gândire, jaspul te ţine departe de probleme cu sângele şi capul, iar piatra sângelui (heliotropul) îţi aduce armonie şi te protejează de energiile negative.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-796-gr11-5/

Pietre norocoase Taur

Talisman norocos: diamant, safir
Culoare norocoasă: culorile pastel şi pietrele roz sau vernil
Alte pietre norocoase: agat, calcedonie, chihlimbar, crisopraz, cuarţ roz, obsidian, rodonit, safir, selenit, smarald, zircon.

Diamantul este numit “piatra perfecţiunii” şi-ţi aduce gândire pozitivă, iar safirul are puternice proprietăţi protectoare şi curative şi chiar se spune despre el că ajută la împliirea dorinţelor.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-795-gr8/

Pietre norocoase Gemeni

Talisman norocos: agat, smarald
Culoare norocoasă: galben, galben verzui şi pietrele galbene
Alte pietre norocoase: ametist, beril, carneol, celestit, citrin, granat, ochi de tigru, opal, perlă, safir, topaz.

Agatul vindecă, protejează şi calmează persoanele anxioase sau suferinde. Smaraldul aduce noroc, idei bune şi te protejează de energiile negative.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-793-gr9-9/

Pietre norocoase Rac

Talisman norocos: aventurin, smarald, calcedonie albastră
Culoare norocoasă: alb, argintiu şi pietre în aceleaşi culori
Alte pietre norocoase: acvamarin, agat de muşchi, calcit, diamant, opal, onix, perlă, piatra lunii.

Aventurinul îţi aduce stabilitate, linişte interioară, te fereşte de anxietate şi depresie. Smaraldul îţi aduce noroc, iar calcedonia te ajută să gândeşti limpede şi contribuie la tratarea afecţiunilor ginecologice.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-782-gr7-5/

Pietre norocoase Leu

Talisman norocos: olivină, jad, chihlimbar
Culoare norocoasă: galbe, auriu, portocaliu şi pietre în aceleaşi culori
Alte pietre norocoase: carneol, citrin, granat, hiacint, jasp, ochi de tigru, opal de foc, piatra soarelui, rubin, turmalină.

Olivina (numită şi peridot) calmează stările anxioase şi protejează zona capului. Jadul aduce înţelepciune şi energie, iar chihlimbarul te protejează de toate afecţiunile tip O.R.L.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-353-gr10-55/

Pietre norocoase Fecioară

Talisman norocos: carneol, sardonix
Culoare norocoasă: bej, maro, verde şi pietre în aceleaşi culori
Alte pietre norocoase: amazonit, ametist, coral, crisolit, cristal de stâncă, cuarţ, granat, jasp, moldavit, ochi de tigru, safir galben.

Carneolul este considerat încă din antichitate un excelent armonizator, antidepresiv şi stimulent al energiilor sexuale. Sardonixul aduce noroc, armonie în relaţii şi putere de muncă.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-785-gr5-9/

Pietre norocoase Balanţă

Talisman norocos: opal, crisolit, sardonix
Culoare norocoasă: verde şi pietre verzi
Alte pietre norocoase: ametrin, coral, crisopraz, diamante, jad, morganit, olivină, piatra lunii, rubin, tanzanite, topaz.

Opalul întăreşte inima, energizează şi alungă stările depresive. Crisolitul aduce echilibru, rezistenţă la muncă şi purifică aerul din jurul locului unde ţii piatra, iar sardonixul îţi aduce noroc.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-767-gr5-9/

Pietre norocoase Scorpion

Talisman norocos: acvamarin, beril
Culoare norocoasă: roşu, grena, negru şi pietre în aceleaşi culori
Alte pietre norocoase: carneol, coral, granat, hematite, labradorit, ochi de pisică, ochi de şoim, piatra sângelui, rubin, unakit.

 

Se spune că, dacă legi o prietenie cu un acvamarin în mână, prietenia va dura toată viaţa. În plus, clarifică gândurile şi calmează. Berilul creşte capacitatea de memorare şi puterea de muncă.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-1-3-024-gr9/

Pietre norocoase Săgetător

Talisman norocos: topaz, perlă, chihlimbar
Culoare norocoasă: albastru deschis şi pietre albastre
Alte pietre norocoase: acvamarin, azurit, calcedonie, cristal de stâncă, peridot, turmalină, zircon albastru.

Topazul regenerează şi armonizează, perla aduce dragoste, putere şi linişte, iar chihlimbarul tratează afecţiunile tip O.R.L.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-1-3-267-gr11-3/

Pietre norocoase Capricorn

Talisman norocos: rubin, onix
Culoare norocoasă: negru şi pietre negre
Alte pietre norocoase: agat, cristal de sâncă, cuarţ fumuriu, malahit, ochi de pisică, ochi de şoim, safir.

Rubinul era considerat în antichitate “regele pietrelor” şi te ajută să iei decizii, aduce putere de muncă şi intensifică energiile sexuale. Onixul te protejează de energiile negative şi echilibrează.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-1-3-037-gr12-4/

Pietre norocoase Vărsător

Talisman norocos: lapis lazuli, obsidian
Culoare norocoasă: bleu şi pietre în nuanţe de albastru deschis
Alte pietre norocoase: acvamarin, crisopraz, fluorină, hiacint, opal, safir, turcuoaz, zircon.

Lapis lazuli aduce noroc şi dragoste, dar atenţie, nu trebuie să fie purtată de diabetici! Obsidianul te protejează de energiile negative, alungă stresul şi nervozitatea.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-352-gr10-8/

Pietre norocoase Peşti

Talisman norocos: ametist, azurit
Culoare norocoasă: albastru, bleumarin, violet şi pietre în aceleaşi culori
Alte pietre norocoase: agat albastru, coral, jad, lapis lazuli, peridot, perlă, safir albastru, turcuoaz

Ametistul aduce decizii bune, temperează şi calmează suferinţele de orice fel. Azuritul, numit şi “piatra raiului”, măreşte capacităţile spirituale şi sentimentale.
http://www.larasilver.ro/seturi-argint/set-argint-cod-2-3-350-gr14-1/

 

 

LaraSilver – bijuterii cu stil

By:Ioana S. Pavel https://ioanaspavel.wordpress.com/

Bine v-am regăsit, dragile mele!

Se știe că noi, femeile avem multe slăbiciuni precum gențile, pantofii, parfumurile… și să nu uităm de bijuterii. În ceea ce privește bijuteriile, unele dintre noi preferă gablonțurile, altele preferă bijuteriile confecționate din aur și  o parte deloc neglijabilă dintre noi sunt adeptele celor din argint.

Ei bine, în ultima categorie mă înscriu și eu. Dintotdeauna am avut o slăbiciune pentru bijuteriile din argint și în ultima perioadă am optat mai mult pentru seturi compuse din cercei și pandantiv. Nu urmăresc un model anume, nu merg pe o anumită linie, ci  îmi achiziționez tot ce-mi încântă privirea.

De curând m-am decis ca în prag de sărbători să mai adaug la colecție încă un astfel de set și am prospectat piața oprindu-mă în final asupra unul site recent descoperit, LaraSilver. Ce m-a atras la acest site au fost două aspecte: 1 – varietatea mare de produse și 2 – prețurile fără concurență, cele mai mici pe care le-am vazut până acum pe piața de profil.

Mi-a fost foarte greu să mă decid asupra unui set deoarece toate sunt ABSOLUT SUPERBE, așa că mi-am ales două, ambele compuse din cercei, pandantiv și inel. M-am oprit asupra a două seturi care nu aveau cum să nu îmi pice cu tronc pentru că întruchipează în opinia mea, cele mai gingașe ființe, lebedele!

Primul set pe care l-am zărit și care m-a cucerit iremediabil datorită combinației de argint cu zirconiu cubic a fost acesta:

set-argint-cod-1-3-301-gr7.jpg

Iar cel de-al doilea întruchipează tot lebede, sunt tot din argint în combinație cu pietre zirconiu(doar că ceva mai mici) și arată astfel:

set-argint-cod-1-3-183-gr6-3.jpg

Și pentru că nu am putut să mă hotărăsc între cele două seturi le-am achiziționat pe amândouă, însă nu regret deloc decizia luată și stiți de ce? Pentru că ambele seturi sunt superbe și au costat foarte puțin – doar 50 lei fiecare!

Sunt convinsă că și vouă vă plac seturile pe care le-am ales eu, așa că vă las aici link către categoria seturilor din argint disponibile pe site și pentru că am intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirea cadourilor de Crăciun vă recomand să aruncați o privire și în celelalte categorii de produse cum ar fi: cerceipandantiveineleverighetecolierebrățărilănțișoare și găsiți chiar și bijuterii din argint pentru copii aici. Nu e deloc târziu să comandați de pe site, vă garantez că vă vor ajunge înainte de Crăciun, eu am plasat comanda ieri și astăzi mi-a ajuns coletul!

Încă un mic amănunt: pentru a fi mereu la curent cu ofertele și produsele LaraSilver vă recomand să apreciați pagina de Facebook aici.

Oricum, eu sunt de părere că nu trebuie să vă răsfățați cu bijuterii doar de sărbători, deoarece la cât sunt de accesibile și de superbe ar fi și păcat… Vă puteți face un obicei din a vă comanda periodic superbități marca LaraSilver deoarece chiar merită!

Chiar mă gândeam că odată cu descoperirea acestui site am scăpat de o mare grijă – nu trebuie să mai pierd timp prețios în căutare de cadouri pentru femeile dragi din viața mea, pentru că acestea se află la doar un click distanță de mine!

 

Daruieste experiente… www.larasilver.ro

By | 11/12/2016

http://www.larasilver.ro

Iarna inseamna multe…inseamna liniste, inseamna joaca, inseamna bucurie, inseamna concediu. Marturisesc partea din urma e printre preferate.

Dar toate astea sunt doar o parte din ingredientele care dau savoare acestui anotimp. Mai presus de toate este timpul petrecut alaturi de cei dragi.

http://www.larasilver.ro/cercei-argint/

Da, asta e tot ce conteaza! Momentele si experientele pe care le traim langa cei pe care ii iubim. Anul asta am invatat ca venirea anotimpului alb nu inseamna „curatenie generala” in casa, toata ziua doar in bucatarie, alergat prin magazine, stat la cozi si in trafic.

Poti face toate lucrurile acestea si mai simplu. Poti face curatenie, mancare si cumparaturi fara sa iti dedici tot timpul pentru ele…doar pentru ele.

http://www.larasilver.ro/inele-argint/

Anul asta voi gati mai putin, dar cu mai mult drag. Voi gati alaturi de persoana iubita. Este suficient sa facem o prajitura. Anul asta voi face curatenie fara sa ma agit. Imi voi pune un pahar cu suc si voi da drumul la Coldplay…sa se „bucure” toata casa.Anul asta voi alege sa fac altfel cumparaturile, fara stat in trafic sau la cozi.

Voi castiga timp pentru mine si pentru ai mei. Ma voi bucura ca pot fi langa ei si ca pot sa le ofer zambete si imbratisari.

M-am gandit si la momentul cadourilor altfel decat pana acum. Am vrut ceva diferit, ceva frumos. Nu am mai vrut sa tot caut prin mall-uri ore in sir. Gandindu-ma la persoanele cele mai dragi mie, stiu ca si-ar dori ca in loc sa pierd timp alergand prin oras…mai bine ar fi sa fiu langa ele.

M-am bucurat ca de data asta am gasit www.larasilver.ro. Am descoperit un loc minunat, cu oameni amabili si profesionisti. Am descoperit un magazin virtual despre care pot spune ca nu vinde doar produse, ci si experiente. Am putut alege dintr-o colectie impresionanta de bijuterii de argint. Inele, bratari, cercei, coliere…am gasit tot ce voiam. Mi-a placut ca am avut parte de o experienta completa: descriere produse, asistenta, suport, usurinta in plasare comanda, livrare rapida, lucruri firesti atunci cand vrei sa cumperi un cadou, dar pe care cu greu le poti gasi intr-un magazin.

http://www.larasilver.ro/seturi-argint/

Imi place www.larasilver.ro si voi reveni cu placere oricand. Alege o iarna linistita stai cu cei pe care ii iubesti! Ofera-le momente de bucurie si fii prezent! Asta conteaza!