Vineri , 19 Aprilie 2024
LaraSilver daruieste experiente

LaraSilver daruieste experiente

Daruieste experiente… www.larasilver.ro

By | 11/12/2016

http://www.larasilver.ro

Iarna inseamna multe…inseamna liniste, inseamna joaca, inseamna bucurie, inseamna concediu. Marturisesc partea din urma e printre preferate.

Dar toate astea sunt doar o parte din ingredientele care dau savoare acestui anotimp. Mai presus de toate este timpul petrecut alaturi de cei dragi.

http://www.larasilver.ro/cercei-argint/

Da, asta e tot ce conteaza! Momentele si experientele pe care le traim langa cei pe care ii iubim. Anul asta am invatat ca venirea anotimpului alb nu inseamna „curatenie generala” in casa, toata ziua doar in bucatarie, alergat prin magazine, stat la cozi si in trafic.

Poti face toate lucrurile acestea si mai simplu. Poti face curatenie, mancare si cumparaturi fara sa iti dedici tot timpul pentru ele…doar pentru ele.

http://www.larasilver.ro/inele-argint/

Anul asta voi gati mai putin, dar cu mai mult drag. Voi gati alaturi de persoana iubita. Este suficient sa facem o prajitura. Anul asta voi face curatenie fara sa ma agit. Imi voi pune un pahar cu suc si voi da drumul la Coldplay…sa se „bucure” toata casa.Anul asta voi alege sa fac altfel cumparaturile, fara stat in trafic sau la cozi.

Voi castiga timp pentru mine si pentru ai mei. Ma voi bucura ca pot fi langa ei si ca pot sa le ofer zambete si imbratisari.

M-am gandit si la momentul cadourilor altfel decat pana acum. Am vrut ceva diferit, ceva frumos. Nu am mai vrut sa tot caut prin mall-uri ore in sir. Gandindu-ma la persoanele cele mai dragi mie, stiu ca si-ar dori ca in loc sa pierd timp alergand prin oras…mai bine ar fi sa fiu langa ele.

M-am bucurat ca de data asta am gasit www.larasilver.ro. Am descoperit un loc minunat, cu oameni amabili si profesionisti. Am descoperit un magazin virtual despre care pot spune ca nu vinde doar produse, ci si experiente. Am putut alege dintr-o colectie impresionanta de bijuterii de argint. Inele, bratari, cercei, coliere…am gasit tot ce voiam. Mi-a placut ca am avut parte de o experienta completa: descriere produse, asistenta, suport, usurinta in plasare comanda, livrare rapida, lucruri firesti atunci cand vrei sa cumperi un cadou, dar pe care cu greu le poti gasi intr-un magazin.

http://www.larasilver.ro/seturi-argint/

Imi place www.larasilver.ro si voi reveni cu placere oricand. Alege o iarna linistita stai cu cei pe care ii iubesti! Ofera-le momente de bucurie si fii prezent! Asta conteaza!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *